Cookies n Beans och Peter Jöback på sommarturné!

Förutom att Cookies ska runt i landet på egen hand kommer de också

sammanstråla med Peter Jöback på en gemensam turne´!

Varmt Välkomna!

———————————————————————————————

Peter Jöback på sommarturné tillsammans med Cookies N Beans

”Adams & Eves tour”

I sommar ger sig Peter Jöback ut på en lustfylld musikalisk utflykt. Med turnén ”En kväll med Peter Jöback” som tog honom till inte mindre än 42 städer i Sverige, Norge och Finland i fjolårets största skandinaviska turné och vårens utsålda gästspel på Hamburger Börs i ryggen, beger Peter sig på en sommarresa med en helt ny show. Som sällskap får han inga mindre än Cookies N Beans – Sveriges mesta och bästa countrydrottningar.

Tillsammans kommer de att bjuda sommarpubliken på musikaliskt solsken från scener runtom i Skandinavien. Tillsammans framför de egna låtar och varandras låtar och gemensamma favoriter.

Få människor har brutit så många barriärer med sitt artisteri som Peter. Han har hyllats för sina musikalroller i Sverige och internationellt, sålt över en miljon album, turnerat inför slutsålda hus. Just nu är Peter aktuell med nya singeln ”Räddaren i nöden”, svensk sommarpop skriven av Ludvig Bell.

Cookies N Beans röster och gitarrspel trollbinder publiken, vare sig det är själfulla ballader eller taktfast rotröj som det bjuds på. Deras stora genombrott kom förra året då de efter flitigt turnerande och flera hyllade TV-framträdanden gav ut albumet ”Beg, Borrow and Steal” som snart ger tjejerna deras första guldskiva.

Cookies N Beans gästade Peter Jöbacks enormt hyllade julkonserter 2009 och nu tar de sig an sommaren 2011 tillsammans. Peter, Charlotte, Frida och Linda kommer att ha med sig Rickard Nilsson på klaviatur och Rickard Nettermalm på trummor.

Live Nations hemsida

——————————————————————————————-

Officiella speldatum:

1 Juli: Viserums Musikdagar, Viserum

7 Juli: Killebom, Sölvesborg

8 Juli: Östhammars Musikvecka, Österbybruk

9 Juli:  Skulefestivalen, Docksta

10 Juli: Freluga Trädgårdsscen, Freluga

3 Aug: Nyköpingshus, Nyköping

11 Juli: Natur i Kultur Odensjön, Röstånga

12 Juli: Natur i Kultur Odensjön, Röstånga

13 Juli: Natur i Kultur Odensjön, Röstånga

27 Aug: Norge, Björkelangen Musikfestival.

Fler datum tillkommer

207 Responses to “Cookies n Beans och Peter Jöback på sommarturné!”

Leave a Reply

NYHETSBREV
Email---------------------
NÄSTA GIG

6 Maj: TV4 Bingolotto

9 Maj: SVT Gomorron

25 Maj: Uppsala, Katalin

26 Maj: Helsingborg, Tivoli

Se alla datum och info.